Kinderdijk

De Twee Linden ligt op een steenworp afstand van de wel bekende molens van Kinderdijk. Een prachtige omgeving om een dag te gaan wandelen, fietsen, een rondvaart te maken of een kijkje te nemen in een van de negentien oude molens van het UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Voor meer info: www.kinderdijk.nl

Dordrecht & Rotterdam

De oudste stad van Nederland ligt binnen handbereik. Met de fiets bent u binnen een half uurtje met de waterbus in de oude binnenstad van Dordrecht en geniet u van de historische panden, havens en gezelligheid. Vanaf Dordrecht is het ook een mogelijkheid om door te varen of fietsen naar de Biesbosch. De fiets kunt u helemaal gratis meenemen! Neemt u de Waterbus de andere kant op, dan belandt u in Rotterdam. Deze tocht over het water duurt slechts 40 minuten.

Achter de tuin

Als u de trap afloopt en het grindpad uit loopt, vindt u achter de tuin het watertje ‘Het Rijzenwiel’. Hier kunt u in de zomer uw handdoek uitleggen en een heerlijke duik in het water doen. Ook is het mogelijk om van onze roeiboot gebruik te maken. Even lekker dobberen op het water bij zonsondergang of een sprong in het water vanaf de boot is dus mogelijk. In de winter is het zelfs mogelijk om een stukje te gaan schaatsen.